Condimente pentru sex pasional

Ştiai că o serie de condimente banale, pe care le ai cu siguranţă în bucătărie, au virtuţi afrodiziace? Mai precis, pot să-ţi redea tonusul, buna dispoziţie şi energia de care ai atâta nevoie. Iar asta se reflectă pozitiv în viaţa ta sexuală!

Ghimbirul,condiment folosit pe larg în bucătăria asiatică,dar nu numai,este un binecunoscut afrodiziac. Rădăcina de ghimbir are reputaţie de „excitant”,graţie proprietăţilor ei vasodilatatoare:favorizează afluxul de sânge spre zonele „fierbinţi” ale corpului tău. Ghimbirul poate fi consumată proaspăt sau sub formă de pudră.

Cum se foloseşte?În caz de libido scăzut,consumă în fiecare dimineaţă  o bucăţică de rădăcină proaspătă de ghimbir,pe care o razi sau o mărunţeşti şi o amesteci cu o lingură de miere. Iar pentru o masă între îndrăgostiţi,foloseşte ghimbir fără moderaţie…

 

Scorţişoara,la fel şi cuişoarele,sunt condimente cu efect vasodilatator,care se dovedesc foarte eficace când sunt consumate sub formă de infuzie.

Cum se foloseşte? Pune o lingură de scorţişoară în apă clocotită,sau o lingură de scorţişoară şi cuişoare pentru o cană de infuzie… şi ai obţinut un flitru de dragoste nepreţuit.

 

Şofranul,deşi cam scump,a dovedit că este un bun curier al lui Cupidon. Specialiştii în fitoterapie susţin că are rolul de lubrifiant al mucoasei vaginale,şi că e un bun remediu împotriva frigidităţii.

Cum se foloseşte?Ai nevoie de 5 filamente de şofran pentru o cană de infuzie.

 

Piperul,banalul piper,contribuie la dilatarea micilor vase sanguine,inclusiv a celor din zona pelviană.

Cum se foloseşte?Proprietăţile piperului negru se alterează la căldură. Prin urmare,ca să profiţi cât mai mult de beneficiile sale,consumă-l cât e proaspăt râşnit. Cumpără-l numai sub formă de boabe;râşneşte-l doar în momentul servirii preparatelor pe care doreşti să le condimentezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *