Ce sfaturi trebuie sa ai in vedere ca relatia sa reziste chiar si atunci cand apare departarea

Relaţiile la distanţă sunt cunoscute ca fiind complicate. Pe de altă parte, foarte multe cupluri recunosc că acest tip de relaţie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut împreună şi pentru a aprecia sincer persoana lângă care trăiesc.

Înainte de a vă aventura într-o astfel de relaţie ambii trebuie să fiţi de acord cu anumite reguli stabilite dinainte şi să ştiţi foarte sigur ce aşteptări aveţi de la povestea voastră de dragoste pentru ca aceasta să reziste distanţei.

Depinde de timpul pe care îl aveţi de când sunteţi împreună, dacă este vorba despre o lună sau cinci ani de relaţie, aşteptările voastre şi modul în care gestionaţi separarea vor fi diferite. Astfel încât trebuie să stabiliţi împreună dacă vă puteţi întâlni şi cu alte persoane sau sunteţi doar unul pentru celălalt, cât timp va dura separarea, cât de des vă veţi vizita şi cât de mult veţi vorbi la telefon sau prin intermediul reţelelor de socializare. În acest fel veţi şti exact la ce să vă aşteptaţi şi nu veţi fi dezamăgiţi dacă într-un final lucrurile nu vor merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *