Câţi parteneri sexuali ar trebui să avem în viaţă

Câţi parteneri sexuali ar trebui să avem în viaţă

 

Când vine vorba despre foştii iubiţi, ori fostele iubite, oamenii au trei opţiuni: fie spun adevărul, fie exagerează cifrele, fie mai scad din numărul real. De obicei, bărbaţii au tendinţa de a se lăuda cu mai multe cuceriri, în timp ce femeile tind să mai „uite” câteva dintre partide.

Un studiu efectuat de Onlinedoctor cu ajutorul a 2000 de persoane de ambele sexe arată că, dacă cineva are, pe parcursul vieţii, mai mult de 14 – 15 parteneri, poate fi considerată promiscuă.

În mod interesant, femeile şi bărbaţii cad de acord când vine vorba de numărul ideal de parteneri sexuali pe care ar trebui să-i avem – 7,5. Mai mult, acest număr nu este foarte departe de realitate: cel puţin în Europa, media partenerilor sexuali pe care o persoană îi are în realitate se învârte în jurul cifrei 7.

Cât priveşte numărul prea restrâns al partenerilor sexuali, femeile îi consideră prea conservatori pe bărbaţii care au avut mai puţin de trei iubite, iar bărbaţii le consideră conservatoare pe femeile care au avut mai puţin de doi iubiţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *