Afrodisiacele care transformă o noapte banală într-una plină de pasiune

Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

Pepenele verde

Acest fruct te va ajuta să transformi o noapte banală într-una plină de pasiune și de plăceri nebănuite. Pepenele verde este bogat în licopen și citrulină, care stimulează circulația sanguină și relaxează vasele de sânge.

Stridiile

Sunt cele mai bune afrodisiace cunoscute, bogate în zinc şi care ajută la creşterea producţiei de spermă şi testosteron. Stridiile mai conţin şi dopamină, un hormon care ajută la creşterea libidoului şi sunt considerate unele dintre cele mai interesante alimente care cresc potenţa.

Bananele

Conțin vitamina B și potasiu, substanțe necesare pentru producția de hormoni sexuali. Bananele nu sunt doar un afrodisiac bun pentru femei, ci și un stimulent vizual pentru bărbați, astfel că ar trebui să îi inciți imaginația cu un moment erotic.

Ciocolata

Conţine un stimulent numit feniletilamină, care induce o stare de bine similară celei provocate de endorfine. Cu atât mai mult este unul dintre cele mai eficiente alimente afrodisiace, fiind şi un simbol al pasiunii şi romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Mierea

Include mierea în jocul vostru erotic și vei avea parte de momente intense. Nu numai că vei sparge monotonia, dar îți va stimula și libidoul. Aceste ingredient conține boron, o substanță care reglează nivelul de estrogen și testosteron. Ambii hormoni sunt cunoscuți pentru faptul că stimulează pofta sexuală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *