Afla care sunt cele 5 pozitii sexuale pe care barbatii le detesta

Pentru o femeie poate fi greu de crezut insa exista anumite pozitii pe care barbatii pur si simplu le urasc. Iar unele dintre aceste pozitii sunt chiar cele pe care le recomanda revistele pentru femei. Acest lucru nu ar trebui sa te surprinda intrucat, cu mici exceptii, sunt foar putine pozitii care sa le placa, tuturor, adica absolut tuturor femeilor, cat si tuturor barbatilor. Pana la urma fiecare corp este diferit, raspunde diferit la stimuli asa ca este greu de spus ca exista o singura pozitie, in particular, care sa fie la fel de excitanta pentru fiecare persoana de pe acest pamant. Asa ca nu ar trebui sa te mire faptul ca o anumita pozitie este pentru un barbat „super” in vreme ce pentru altul este „ingrozitoare”.

 

Cu aceasta in minte, iata raspunsul unor barbati legat de cea mai putin excitanta pozitie sexuala pe care au incercat-o vreodata.

 

  1. In picioare

„Nu face parte dintre favoritele mele… adica sa o facem in picioare fata in fata, pentru a fi mai exact. Invers, adica partenera cu spatele este extraordinara, insa atucni cand stam fata in fata in picioare este prea mult de munca si prea putina placere. In cazul in care barbatul nu are o forta fizica iesita din comun pozitia creeaza numai batai de cap”, sustine Gordon, 35 de ani.

 

 

  1. Femeia deasupra care face miscare pra bruste

„Imi place atunci cand femeia care se afla deasupra stie ce trebuie sa faca. Insa nimic nu ma sperie mai tare decat femeia care sare pur si simplu in timp ce se afla deasupra. In asemenea momente, imi este teama ca penisul sa iasa, sa nu mai intre unde trebuie si sa ma trezesc cu organul fracturat”, spune Matthew, 29 de ani.

 

 

  1. Femeia pe fata barbatului

„Imi place sa-i fac sex oral unei fete, insa imi displace ca ea sa-mi puna intregul ei sex pe fata. Stiu ca unor prieteni de-ai mei le place asta, insa eu abia pot sa respir, ea este incordata, asa ca as prefera sa-i fac sex oral intr-o alta pozitie”, marturiseste Henry, 32 de ani.

  1. Pozitia lingurita

„Urasc de-a dreptul aceasta pozitie. Este destul de ciudata, mai ales daca atat tu cat si iubita ta aveti cam aceeasi inaltime. Si ce faci cu mana aflata pe partea in care esti intins? Intotdeauna ma incurca. Si, cel mai rau dintre toate, imi imaginez cum ne-ar vedea o a treia persoana – mi se pare ca s-ar prapadi de ras asa ca imi pierd toata concentrarea”, povesteste Stuart, 30 de ani.

 

 

  1. Femeia deasupra insa cand se sprijina cu spatele de pieptul barbatului

„Imi place aceasta pozitie insa nu si cand iubita se intinde pe spate sprijinandu-se de pieptul meu (poate ca este obosita). De fiecare data cand procedeaza asta imi inchipui cum penisul iese afara. Daca este obosita mai degraba as prefera sa ne oprim decat sa ma foloseasca ca saltea in timp ce facem dragoste”, a zis Michael, 29 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *